Våra produkter

SKOLA24 - TAR VARA PÅ DAGEN

En dag i skolan är fylld av många måsten. De kan vara svåra att påverka, onödigt krångliga och ta mycket av din tid. Med över 30 års erfarenhet i branschen har vi lösningar som tar hand om en del av alla måsten. Skola24 är designat för att ge dig ett stöd i arbetet med t.ex. schemaläggning, elevers närvaro eller frånvaro, omdömen och rapporter. Vårt fokus är att ta vara på din dag för att ge dig tid till det du brinner för!

Därför är vi idag marknadsledande inom skola!

SKOLA24 GÖR JOBBET
Skolan är komplex, de individuella behoven många och ständiga förändringar är en del av dagen. Skola24 är ett flexibelt system som har valbara funktioner och kan anpassas till olika verksamheter.

Skola24 kompletterar Google Apps For Education och Office 365 med fler funktioner och kan ingå som pusselbitar i det systempussel som organisationen vill ha. 

Genom lektionsexport från Skola24 till andra system skapas också möjlighet att kombinera pusselbitar från olika leverantörer.

 

Nova Excellence är Nova Softwares utbildningsverksamhet. Genom att gå utbildning på plats hos dig, hos oss eller webbvisningar kan arbetsuppgifterna hanteras på ett smart och tidseffektivt sätt. Boka kurs 

Vi arbetar med allt från schemaläggning till rådgivning kring lokalbehov. Våra kunniga produktkonsulter är behjälpliga kring det som berör schema, frånvaro eller omdöme. 
bokning@novasoftware.se

 

Vill du veta mer om våra produkter? 
info@novasoftware.se 
0515-777 888, välj alternativ 2

 

Skola24

Nova Exellence